Mahdollista Lähteminen

Lähtijät tarvitsevat rukousta, rohkaisua ja tukea.
Legacyyn on kutsuttu jokainen, meistä kaikki jättävät jäljen tähän maailmaan. Millaisen jäljen sinä haluat jättää? Jeesuksen antaman tehtävä ei ollut passiivinen, vaan aktiivinen. Jokaisella on paikkansa Jumalan missiossa. Voit ilmoittautua mukaan osaksi suurta seikkailua, jossa yhdessä lähdemme tekemään Jumalaa tunnetuksi jokaiselle mantereelle. Haluamme mahdollistaa tämän kaikille. Voit omalla panoksellasi olla lähettämässä tiimiä, lahjoittamalla rahaa tai muistamalla heitä rukouksin, jotta tehtävä saisi toteutua ja sanoma Jeesuksesta levitä entistä laajemmalle. Ole mukana mahdollistamassa ja tekemässä Jumalaa tunnetuksi.

Rukouksen merkitystä ei voi ylikorostaa, se on suurin tarpeemme. Sen merkitys on mittaamaton, siinä on voimaa, kun pyydämme Jumalaa tekemään läpimurtoa tähän maailmaan. Uskomme, että matka alkaa jo nyt, valmistaudumme rukouksin, jotta näkisimme mahdollisimman selvästi Jumalan todellisuuden. Voit olla mukana legacyssa rukoilemalla. Jokainen tiimi tarvitsee paljon rukousta, jotta sanoma Jeesuksesta saisi levitä mahdollisimman hyvin. Voit adoptoida legacy tiimin ja muistaa heidän valmistautumista ja matkaa rukouksin. Lisäksi alla on ajankohtaisia aiheita, joiden parissa voit viettää hetken ja joiden puolesta voit rukoilla.

1. Lahjoita

Lahjoituksilla mahdollistetaan lähteminen, kouluttaminen sekä dokumentin tuottaminen.

Saaja: The Legacy Project / Suomen Vapaakirkko
Viite: 371 34062
Iban: FI13 5680 0020 2843 90

 

Lahjoitukset

4846,00€ / 5000,00€ Tavoitteeseen jäljellä: 154,00€

2. Adoptoi tiimi

1. valitse joku legacy kohteista
2. lähetä viestiä [email protected] ja ilmoita minkä kohteen puolesta haluat rukoilla, niin lähetämme sinulle tarkempia tietoja ja tarkempia rukousaiheita matkasta lähempänä reissua.

 

3. Rukoile

Tiimien muodostuminen ja yhteyden löytyminen.
Jumalan rakkauden läpimurto kohdemaiden ihmisissä, että tiimit voisivat tuoda mukanaan paljon iloa, toivoa, rakkautta ja Jumalan muuttavaa voimaa.
Kaikki käytännön valmistautumiset, osallistujien taloustilanteet ja heidän terveys. Jumalan voimaa kaikkeen tekemiseen ja elämiseen.
Kiitos rukouksistasi, ne tekevät tietä jo edeltäkäsin!

 

4. Osta T-Paita ja tue Legacya

Ostamalla T-Paidan tuet legacya ja mahdollistat toisten lähtemisen, sekä saat eettisesti tuotetun, luomupuuvillasta tehdyn upean legacy paidan. Hinta 25€. Mikäli haluat tilata paidan, laita viestiä: [email protected]

Suomen Vapaakirkolla on rahankeräyslupa RA/2018/112, joka on voimassa 2.2.2018-31.1.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 2.2.2018)