Aikataulu:

4.-6.6 Yhteinen koulutus Teopoliksella, Tampereella. Sisältää ruokailut ja majoituksen.
6.-7.6 Kaikki lähtevät kohdemaihin (Kuljetus järjestetään Legacyn toimesta)
22.-23.6 paluu Teopolikselle. (Aktiot #11 ja #13 paluu noin 17.6.)
23.-25.6 Yhdessäoloa, oppimista ja matkan fiilistelyä Teopoliksella

Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on 20.1.2019,
tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

LEGACY #1: Brasilia, katse kohti taivasta

Brasilia, maa josta The Legacy Project sai alkunsa. Saavuttuanne perille tiimin kanssa aurinko, tanssi ja hymy tulee viemään tiiminne mukanaan, kun samalla tulette sukeltamaan syvälle paikallisten faveloiden eli slummeihin maailmaan. Katse ja syli avoinna kohti taivasta ja kohti ihmisiä, kun pääsette luomaan latino kulttuurin keskellä yhteyttä ja palvelemaan yhteisöä, urheilemaan ja rakastamaan lapsia joissa on uusi tulevaisuus myös tälle maalle. Yhteys on suurempaa kuin voimme edes kuvitella, siitä meidät tunnetaan Hänen opetuslapsikseen.

Max 7 henkilöä.

Hinta-arvio 600€ + lennot

Lisätietoja: frans.rautalahti(at)gmail.com

LEGACY #2: Ecuadorin viidakossa

Ecuadorissa on kyliä, joissa köyhyys ei anna mahdollisuuksia. Kylissä kaivataan kipeästi kehitystyön ammattilaisia tai opiskelijoita, jotka voivat osallistua kylän kehittämiseen ja koulutuksen mahdollistamiseen. Jos sinua kiinnostaa olla kehittämässä yhteisön toimintaa, sut on haastettu mukaan!

Max 7 henkilöä.

Lisätietoja: sofidefinlandia(at)gmail.com

LEGACY #3: Sorrettujen lapsien puolella Intiassa

Tahtoisitko olla tuomassa tulevaisuutta ja toivoa sinne, missä sitä inhimillisesti on hyvin vähän nähtävillä ja rakastamassa lapsia, joiden lähtökohdat elämään ovat hyvin erilaiset kuin meidän. Intia kaikkine väreineen odottaa sinua. Yhteistyössä paikallisen Waasta-järjestön kanssa pääset järjestämään leirin lapsille, joiden vanhemmat työskentelevät ihmiskaupan uhreina. Tule avoimin sydämin ja ole valmis näkemään kuinka suuri on Jumalan rakkaus näitä pieniä kohtaan. Sydämesi ja elämäsi eivät pysy samana näiden kohtaamisten jälkeen.

Max 5 henkilöä.

Hinta: n. 600e+lennot.

Lisätietoja:  tiinasofiaelisabet(at)gmail.com

LEGACY #4: Himalaja, maailman katto

Vetääkö veri vuorille ja tahtoisit päästä elämäsi trekkaus reissulle Himalajan henkeäsalpaaviin maisemiin. Tämä matka on jokaista uskaliasta vaeltajaa varten, jotka ovat valmiita ylittämään vuoria kertoakseen sanomaa Jeesuksesta. Vuorten rinteillä tulet tiimisi kanssa vierailemaan paikallisissa seurakunnissa, sekä rohkaisemaan paikallisia nuorisotyöntekijöitä tavoittamaan oman sukupolvensa. Jos sydämesi palaa nuorille, niin lähellä kuin kaukana, lähde matkaan ja koe mitä Himalaja tahtoo sinulle opettaa.

Max 6 henkilöä.

Hinta-arvio 900€+lennot

Lisätietoja:  info@thelegacyproject.fi

LEGACY #5: Rukouksen Kaukoitä

Tiesitkö, että Kaukoitä pitää sisällään suuren määrän ihmisiä, jotka eivät ole koskaan kuulleet Jeesuksesta ja nyt sinun mahdollista olla se ensimmäinen ihminen, joka muuttaa tämän faktan. Matka tiibetiläiselle alueelle avaa silmäsi ja sydämesi haasteille ja Jumalan mahdollisuuksille. Ota rohkea askel ja tartu seikkailuun. Tulet näkemään rukouksen voiman ja opit tiimisi kanssa kuulemaan Jumalan sydäntä ja viestimään sitä Kaukoidän kaupungin sykkeeseen. Maailma muuttuu yhden rohkean rukoilijan kautta!

Max 3 osallistujaa.

Hinta-arvio 1000e+lennot

Lisätietoja:  info@thelegacyproject.fi

LEGACY #6: Sydänten Mosambik

Mosambik, Itä-Afrikan helmi, jonka kauneudella on myös varjopuolensa. Maan köyhyys ja karuus ajaa ihmiset epätoivoiseen elämään, joskus jopa ihmiskauppaan, josta kärsivät erityisesti heikoimmat osapuolet, naiset ja lapset. Kuitenkin on aina olemassa ikuista, olosuhteista riippumatonta toivoa, jota pääset tiimisi kanssa yhdessä The Liberty Projectin kanssa tuomaan. Heidän visionaan on rohkaista, kouluttaa ja tukea naisia ja lapsia, jotta he voivat päästä kiinni täyteen elämään. Tämä matka muuttaa elämäsi ja niiden keitä pääset palvelemaan omien lahjojesi avulla.

Max 10 osallistujaa.

Hinta-arvio 700€+lennot

Lisätietoja:  heather.c.kirkpatrick(at)gmail.com

LEGACY #7: Ugandan sydämeen

Afrikan pölyiset kadut kutsuvat sinua mukaan, lasten ilo on silmiinpistävää kaiken köyhyyden keskellä. Kylissä sinua odottavat monet tarpeet ja ystävälliset ihmiset. Lähde viemään evankeliumia, toivoa, Afrikan Ugandaan, jossa sitä todella tarvitaan. Matkan aikana sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan paikalliseen seurakuntatyöhön, opettaa Raamattua, tutustua lapsiin ja rakastaa heitä.

Hinta tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja:  anna.aittoniemi(at)gmail.com

LEGACY #8: New Yorkin unelmissa

New York, elokuvien näyttämö, unelmien kohde ja mahdollisesti myös sinun ensi kesäsi aktio kohde. Lähde mukaan järjestämään maailman suurinta katupyhäkoulua Metro World Child järjestön mukaan ja opi näkemään myös ison omenan arkisemmalle puolelle jossa unelmat todella syntyvät. Tämän aktion ytimessä ovat aktiivisuus, dynaamisuus ja heittäytyminen kun kadut täyttyvät lapsista joille tämä työ pyhäkoulutyö on ainoa valo pimeässä. Unelmat on mahdollisia ja ehkä löydät omasi tältä matkalta.

Max 15 henkilöä.

Hinta-arvio: 1100€+lennot

Lisätietoja: info@thelegacyproject.fi

LEGACY #9: Ihmiskauppaa vastaan Kyproksella

Astun kuumalle turisti rannalle ja hiekka polttelee varpaitani mutten saa mielestäni sitä hetkeä, kun eilen illalla sain ojentaa ruusun nuorelle naiselle ja välittää edes osan siitä mitä Taivainen Isä kokee häntä kohtaan. Nämä voivat olla sinun sanasi ensi kesänä jos päätät nousta Kyprokselle lähtevään koneeseen. Maailmassa on edelleen yli 40 miljoonaan ihmiskaupan uhria ja me tahdomme nähdä, miten tuo luku vähenee, yksi henkilö kerrallaan. Kyproksella pääsemme mukaan Vapauta Uhri ry:n tekemään työhön seksiperäisten ihmiskaupan uhrien ja heidän perheidensä parissa. Saat nähdä mitä pienikin teko voi saada aikaan ja yksi kohtaaminen voi olla pala taivasta.

Max 8 henkilöä.

Hinta-arvio 1000€+lennot

Lisätietoja: tero.koivukoski(at)gmail.com

LEGACY #10: Siperiaan K-40

Aina ei tarvitse lähteä kauas vaan voi lähteä naapuriin. Venäjä on suuri ja upea naapurimaamme, jonka haasteista ja tarinoista tiedämme kuitenkin verrattain vähän. Tämä aktio kutsuu esiin kokemusta, tietoa, taitoa ja itsensä likoon laittamista. Jos olet yli 40 vuotias niin lähde seikkailuun. Tiimisi kanssa pääsette korjaamaan autoja, moottorikelkkoja ja taloja. Saatte myös kutoa, hoitaa lapsia ja rohkaista paikallisia elämään täyttä elämää, jonka voimme löytää Jumalan kanssa. Uskomme että Siperiassa voi alkaa uusi aika ja myös sinun elämässäsi jos lähdet matkaan.

Max 5 henkilöä.

Hinta: 800€+lennot

Lisätietoja: info@thelegacyproject.fi

LEGACY #11: Nuorten aktio: Amsterdam [ TÄYNNÄ ]

Lähde viemään evankeliumia eteenpäin Amsterdamiin! Aktio on tarkoitettu 13-18- vuotiaille, jotka ovat valmiita astumaan ulos mukavuusvyöhykkeeltään ja tavoittaa ihmisiä moninaisilla tavoilla. Aktion aikana pääset työskentelemään kodittomien, vähäosaisten lasten ja muslimien parissa.

Hinta-arvio 600€ + lennot

Lisätietoja:  niilo.ahola(at)gmail.com tai merike.merjeslampi(at)om.org

LEGACY #12: Go4Adventure Moldovassa

Tätä aktiota et halua missata! Aktion aikana pääset kulkemaan läpi Moldovan käyttämällä neljää eri kulkutapaa: vaellusta, pyöräilyä, junaa ja hevoskärryjä vieden samalla evankeliumia pieniin kyliin. Tulette käymään pienissä seurakunnissa ja järjestämään lapsille ja nuorille evankelioivaa ohjelmaa.

Hinta 650€ + lennot.

Lisätietoja: merike.merjeslamp(at)om.org

LEGACY #13: Nuorten aktio: Unkari

Lähde tutustumaan Unkarissa tehtävään lähetystyöhön! Aktion aikana pääset palvelemaan käytännöllisellä tavalla paikallista seurakuntaa. Ohjelma koostuu rukouskävelyistä, paikallisten nuorten kohtaamisesta, ja käytännön työstä, kuten katujen siivouksesta ja muista ihmisten kotona tehtävistä palvelutehtävistä. Myös kouluvierailut ovat mahdollisia. Matkaan sisältyy myös yksi turistipäivä Budapestissa.

 Aktioon mahtuu 14 henkeä sisältäen ryhmän kanssa matkustavat aikuiset.

 Hinta 550€ + lennot

Lisätietoja: merike.merjeslamp(at)om.org

LEGACY #14: Perheenä Baltiaan

Lähetystyö on koko perheen yhteinen asia, siksi haluammekin kutsua sinut
perheesi kanssa osallistumaan Baltian maissa toteutettavaan matkaan,
jonka aikana pääset näkemään, mitä lähetystyö on puolison ja lasten
kanssa. Matka tehdään tietysti lapsi ystävällisesti, mutta täydellä
sydämellä.

Lisätietoja:  tata.hermunen(at)gmail.com

LEGACY #15: Suomi tour

Haluatko olla palvelemassa suomalaisia? Suomea lähtee kiertämään
autollinen ihmisiä, jotka käyvät muutamilla paikkakunnilla avustamassa
paikallisia ViaDia ry:n toimipisteitä. Näissä kohteissa on monenlaista
työtä, ruoka-apua, ihmisten kohtaamista, tapahtumien järjestämistä ja
vaikka mitä. Jos rakkautesi kohteena on kotimaamme, voit antaa aikasi
tämän maan palvelemiseen.

Hinta-arvio: 400€

Lisätietoja: info@thelegacyproject.fi

LEGACY #16: Muusikko

Kohteen tiedot ja hinta tarkentuu myöhemmin. Pysy kuulolla!

Lisätietoja: joona.kuusikoski(at)gmail.com

LEGACY #17: ???

Onko näitä siis tulossa vielä lisää?! Seuraa meitä somessa ja pysy kuulolla!

Lisätietoja: info@thelegacyproject.fi

Jos et tiedä mihin haluaisit lähteä, tai haluat lisätietoa, lähetä kysymyksesi:
info@thelegacyproject.fi