The Legacy Project 2017 - Dokumentti elokuva

Mistä on kyse?

The Legacy Project 2017 oli kuukauden mittainen vauhdikas, luova ja täysin vapaaehtoistyövoimin toteutettu tanssiprojekti, joka mahdollistui Suomen Vapaakirkon tukemana yhteistyössä Youth With A Mission -järjestön kanssa Brasilian Belo Horizontessa.

Sana ”Legacy” projektin nimen mukaisesti tarkoittaa perintöä. Perintöä, jonka Jeesus jätti meille rakkaudesta lähimmäiseen. Tämä kuuluisa perintö ilmenee Raamatussa, joka kannustaa meitä lähtemään liikkeelle palvelemaan ja välittämään evankeliumia sanoin ja teoin. Projektissamme on kyse siitä, että viestimme tätä rakkautta luovasti tanssin ja muiden konkreettisten keinojen kautta, mikä inspiroi matkamme seuraajia unelmoimaan ja elämään rohkeasti tätä perintöä todeksi.

Projekti mahdollisti viedä aitoa rakkautta luovasti tanssin kautta
Brasiliaan, jossa tavoitteena oli palvella paikallisia ihmisiä mm. slummeissa, kouluissa ja vankiloissa.

Teimme tämän täydestä intohimosta. Siksi juurikin tanssi on konkreettinen ja voimakas tapa viestiä jotain, mikä välittyy läpi kulttuurin ja kielimuurin.

Tiimimme kahdeksan hengen tanssiryhmä työsti kolme vuotta koreografioita projektia varten. Lahjakkaan tanssijaryhmämme lisäksi tiimissämme oli kaksi kiven kovaa
projektityöntekijää Petteri Kangasluoma ja Tero Koivukoski, jotka edesauttivat projektin edistymistä Brasiliassa. Projektin ikuisti linssin takana läpi pitkän huhtikuun Esa Paavola. Tiimiä johti vision projektista saanut Frans Rautalahti. Paikan päällä Brasiliassa tiimiin liittyi myös paikallisia työntekijöitä YWAM:n puolesta, joiden kanssa toteutimme projektia eri ympäristöissä.